Preduhitrite zimu i besplatno provjerite tehničku ispravnost vozila

Meteorolozi ovih dana najavljuju hladnije vrijeme i sniježne padaline i u nizinama pa svakako provjerite ispravnost svojih vozila prije nego što na cestama nastupe zimski uvjeti.

Hrvatski autoklub i Centar za vozila Hrvatske pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa kao i svake godine organiziraju preventivno-sigurnosnu akciju “Dani tehničke ispravnosti vozila” u razdoblju od 20. – 25. studenog u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila.

Kupujte online i uštedite do 60%HUAWEI Ascend P6 Quad-Core Android!

Besplatnom tehničkom pregledu mogu pristupiti svi vozači (osim onih čija vozila u  tom terminu imaju redovni tehnički pregled), a za prvih 15 000 vozača pripremljeni su i prigodni pokloni (pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla).

Više detalja potražite na web stranicama www.hak.hr.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!