Otok Hvar izabran za 4. najbolje odredište u Europi za 2018. godinu

Nakon što je stotine tisuća putnika iz cijelog svijeta glasalo na European Best Destinations izboru za 2018 – naš prekrasan otok Hvar plasirao se kao 4. najbolje odredište u Europi.

Otok Hvar dobio je veliku podršku od lokalne baze, medija, turističkih zajednica i jake Hrvatske Turističke zajednice, ali i od svojih stranih gostiju – 66% glasova za Hvar došlo je iz inozemstva.

Ovo je bilo 9. izdanje European Best Destinations izbora, i 20 najpopularnijih europskih odredišta izabrano je da sudjeluje u njemu. Natjecanje je trajalo 3 tjedna i skupilo 320,793 glasa iz 162 zemlje. Cjelokupan događaj popraćen je velikom medijskom pažnjom te je već do sada objavljeno preko 400 članaka u kojima se spominjalo 20 odabranih odredišta, a stranica za glasanje podijeljena je na društvenim mrežama preko 30.000 puta.

Ovaj plasman od velike je važnosti za najsunčaniji otok Hrvatske – najbolje plasirana odredišta iz proteklih izbora uživala su cjelokupan turistički rast od otprilike 15%, i više od 10 milijuna spominjanja u medijima.
Tijekom ove godine i do sljedećeg izbora, ljepota i zaista raznolika ponuda otoka Hvara – sa svojim aktivnim turizmom, ugodnim hotelima, čistom prirodom, povijesnim lokacijama, i živopisnim noćnim životom – biti će promoviran prema više od 5,5 milijuna putnika, novinara i profesionalaca u turističkoj industriji kao jedno od najboljih odredišta za 2018.

Ove godine titula najboljeg europskog odredišta otišla je u poljski Wrocław. Okružen kanalima i prošaran sa preko 120 mostova koji povezuju 12 prekrasnih otoka, Wrocław je poznat kao i poljska Venecija.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!