Osigurajte poslovanje i zaštitite vaše web stranice SSL certifikatima!

Google je objavio da će od listopada 2017. godine sve web stranice bez SSL certifikata označavati kao nesigurne (vjerojatno ste na nekim web stranicama već primijetili riječi Not Secure uz adresu u Chromeu, ali ta upozorenja biti će prikazana i u drugim preglednicima), pa ukoliko korisnici na vašim web stranicama ostavljaju svoje osobne ili povjerljive podatke, razmislite o instalaciji jednog od ponuđenih SSL cerfitikata, jer upozorenja će biti sve učestalija, jer zasigurno ne želite otjerati sa tvrtkinih web stranica ili web shopa.

Što je SSL certifikat?
SSL certifikat je protokol koji osigurava siguran prijenos podataka od web preglednika posjetitelja do poslužitelja gdje se nalaze web stranice, a prilikom prijenosa, podaci su kriptirani čime se sprečava neovlašteno presretanje podataka ili krađa informacija, što vjerojatno vašim korisnicima prvo pada na pamet kada vide upozorenje da je stranica nesigurna, pogotovo ako se radi o web shopu i korisnici ostavljaju svoje osobne podatke i podatke o kreditnim karticama.

Kako zaštiti web i gdje nabaviti SSL certifikat?
Web stranicu ili web shop možete zaštiti instalacijom SSL certifikata, s tim da postoje SSL certifikati raznih izdavača, manje ili veće razine zaštite, stoga naravno i cijena može biti manja ili veća. Izdavanje i instalaciju SSL certifikata možete zatražiti prilikom izrade web stranice ili prilikom odabira hosting paketa usluga provjerite da li je SSL certifikat uključen u cijenu hostinga.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!