Ljeto na Trešnjevačkom placu od 04. do 08. srpnja!

Ovoga ljeta, točnije od 04. – 08. srpnja po prvi puta u Zagrebu, lokalitet Trešnjevačkoga placa – “žile kucavice” i “srca” Trešnjevačkoga kvarta – zaživjet će na sasvim poseban način – PLAC MLJAC – Ljeto na Trešnjevačkom placu!

Jedinstvena priča, posebna atmosfera, maštovito uređeni prostori za boravak i druženje, s odličnom klopom i pićem, glazbom i koncertima, dobrim vibracijama i opuštenom ljetnom zabavom – sve to i još puno više očekuje nas početkom srpnja na Placu Mljacu.

Cijeli projekt je osmislila G.A.D. PRODUKCIJA, kreativna agencija, a koja već stoji iza uspješnih manifestacija kao što su “Dvorišta” na Gornjem gradu u Zagrebu ili “Kantuna” na otoku Rabu.

Ulaz svih pet dana manifestacije je slobodan. Zagreb nije samo centar, a Trešnjevački plac se svojom jedinstvenom atmosferom, pričama i ljudima nametnuo kao najbolji mogući izbor. Ideju o novom projektu objeručke su prihvatile Tržnice Zagreb, a prepoznala ga je i podržala i Turistička zajednica grada Zagreba.

Više informacija o programu možete pronaći na Facebook.com/PljacMljac.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!