LEGENDRA festival mitova i legendi u Prelogu!

Od 18. – 21. lipnja knjižnica i čitaonica Grada Preloga organizira drugi po redu festival mitova i legendi dravskoga kraja – LegenDra koji je posvećen zaboravljenim mitovima i legendama vezane uz rijeku Dravu iz Međimurja i Podravine.

Posjetite Prelog i uživajte u legendama i mitovima uz pripovjedačice bajki koje će svojim kostimima i scenskim nastupom posjetiteljima dočarati čarobne svjetove i bića koja obitavaju u legendama, kreativnim likovnim radionicama, u čajanci s glazbenom vilom, razgledati možete i izložbu fotografija mističnih motiva s rijeke Drave koja će biti postavljena na otvorenom na terasi knjižnice i na tajnoj lokaciji koju će gosti saznati kada dođu na festival.

Program i više informacija možete pronaći na web stranicama grada Preloga.

The Temple of Life
Tražite predah od streha i poslovnih obaveza? Dođite u Lifeclass Terme Sveti Martin okružene prekrasnom prirodom, moderni smještaj i bogata wellness ponuda najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!