Glasajte za Hvar kao najbolju europsku destinaciju 2018!

Na portalu European Best Destinations počeo je izbor za najbolju europsku destinaciju za 2018. godinu! Od četvrtka, 18.1.2018, vi i milijuni turista iz cijelog svijeta imate priliku glasati za vašu najdražu destinaciju.

Ove godine, Hrvatsku će predstavljati naš predivan otok Hvar! Ovo je prvi put da se čitav otok natječe kao jedna destinacija – razlog tome je što vam otok Hvar omogućava da izaberete bilo koji vrstu odmora bez da napustite otok!

Glasanje je otvoreno od 18. siječnja do 8. veljače, 2018. U ovom periodu možete dati svoj glas i učiniti da naš dalmatinski raj postane najbolja europska destinacija! Svatko može glasati jednom u 7 dana, odnosno 3 puta sveukupno.
Dajte svoj glas za otok Hvar!

Neporeciva ljepota otoka Hvara proizlazi i iz činjenice da je njegova ponuda toliko raznolika da može zadovoljiti i najzahtjevnijeg putnika.
Bilo da govorimo o očuvanoj mediteranskoj prirodi, tisućama godina povijesnog i kulturnog naslijeđa, ukusnoj i specifičnoj kuhinji i vinu, nautičkom turizmu, aktivnom odmoru ili bogatom noćnom životu – Hvar može zadovoljiti sve vaše želje.

Dajte i Vi svoj glas za Hvar na www.europeanbestdestinations.com.

Proljetni praznici na Jadranu u hotelima Valamar!

Za ljeto je nekima još prerano, ali dolaskom proljeća i ljepših dana ne znači da ne možemo uhvatiti par dana za proljetni odmor u najbolje ponude u Valamar hotelima diljem jadranske obale (Poreč, Rab, Rabac, Dubrovnik i druge prekrasne destinacije) uz fantastične cijene i popuste za rane rezervacije.