Fotografski natječaj #EUinmyregion!

Glavna uprava Europske komisije za regionalnu i urbanu politiku poziva vas na sudjelovanje u fotografskom natječaju „Europa u mojoj regiji”, čiji je cilj prikazati projekte iz svih dijelova Europe koje financira EU.

Bilo koja osoba s prebivalištem u EU-u ili zemlji kandidatkinji ispunjava uvjete za sudjelovanje, s tim da sudionici moraju imati najmanje 18 godina.

Svaka fotografija koja prikazuje projekt koji financira EU unutar države članice Europske unije ili jedne od zemalja kandidatkinja ili potencijalnih zemalja kandidatkinja ispunjava uvjete za sudjelovanje i sudionici mogu predati koliko god parova fotografija žele.

Svaka prijava mora se sastojati od dvije fotografije: jedne projekta koji je sufinancirao EU i druge na kojoj se prikazuje ploča s informacijama (plakat, plaketa, zastava EU-a itd.). Svaka fotografija mora imati jasan naziv (ime sudionika, vrsta projekta, grad, zemlja u kojoj se projekt nalazi), primjerice:

Ivan Horvat_škola_Zagreb_HR_Fotografija projekta
Ivan Horvat_škola_Zagreb_HR_Ploča EU-a.

Sve fotografije moraju biti izvorno djelo, a sudionik mora bili jedini vlasnik autorskog prava ili osoba na koju je to pravo preneseno.

Sudjelovanjem na natječaju sudionici u potpunosti zadržavaju autorsko pravo nad svojim fotografijama.

Rok za prijavu fotografija je 31. kolovoza 2018.

Detalje o natječaju potražite na web stranici ec.europa.eu.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!