Dan otvorenih vrata Tehnološkog parka Varaždin

Tehnološki park Varaždin u utorak 20. ožujka održat će Dan otvorenih vrata.

To je centralni događaj kojim će se obilježiti serija događanja koja će održavati u Tehnološkom parku u drugoj polovici ožujka u suorganizaciji tvrtki iz Tehnološkog parka Varaždin, Fakulteta organizacije i informatike te Sveučilišta Sjever, kao što su radionice za razvijanje hi-tech vještina (web programiranje, 3D sken, 3D print, 3D modeliranje, IoT, Arduino), radionice za razvijanje poslovnih vještina, radionice rješavanja poslovnih izazova tvrtki, razna predavanja, demo prezentacije tvrtki iz Tehnološkog parka i drugo.

Program događanja i prijavu za sve programe možete pronaći na web stranici www.tp-vz.hr.

The Temple of Life
Tražite predah od streha i poslovnih obaveza? Dođite u Lifeclass Terme Sveti Martin okružene prekrasnom prirodom, moderni smještaj i bogata wellness ponuda najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!