Besplatni online tečajevi za usavršavanje profesionalnih vještina

U suradnji sa kompanijom LINKgroup želimo vam omogućiti besplatne online tečajeve za usavršavanje profesionalnih vještina.

ITAcademy dio je kompanije LINKgroup i ovim tečajevia pruža odličnu priliku onima koji se žele usavršavati i napredovati kako bi postali konkurentniji na tržištu, te svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su besplatni online tečajevi za Word, Excel, PowerPoint, Photoshop i Engleski jezik (razina je prilagođena predznanju polaznika).

Ukoliko želite pohađati neki od navedenih tečajeva pošaljite nam poruku putem našeg Twitter profila sadržaja: Besplatni online tečajevi i Vaše ime i prezime i odabrat ćemo 5 polaznika koji mogu besplatno pohađati odabrani tečaj.

Ukoliko vas odaberemo, dobit ćete poruku sa poklon kodom sa kojim
ostvarujete pravo na besplatan online tečaj.

Svoj kod možete unijeti na web stranici ITAcademy gdje će dobiti i detaljna uputstva za pohađanje online tečajeva.

Kako postati član Varaždinske građanske garde?

Jedan od simbola našeg slavnog grada Varaždina je sigurno i Varaždinska građanska garda, pa ako ste rođeni Varaždinac i vi možete postati dio te povijesne tradicije i postati pripadnik “Purgera”.

Varaždinska građanska garda poziva sve zainteresirane Varaždince da pristupe povijesnoj postrojbi, upoznaju i promoviraju tradiciju svojega grada.

Više o građanskoj gardi i pristupanju u njezine redove možete saznati na web stranici ili Facebooku.