Besplatni online tečajevi za usavršavanje profesionalnih vještina

U suradnji sa kompanijom LINKgroup želimo vam omogućiti besplatne online tečajeve za usavršavanje profesionalnih vještina.

ITAcademy dio je kompanije LINKgroup i ovim tečajevia pruža odličnu priliku onima koji se žele usavršavati i napredovati kako bi postali konkurentniji na tržištu, te svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su besplatni online tečajevi za Word, Excel, PowerPoint, Photoshop i Engleski jezik (razina je prilagođena predznanju polaznika).

Ukoliko želite pohađati neki od navedenih tečajeva pošaljite nam poruku putem našeg Twitter profila sadržaja: Besplatni online tečajevi i Vaše ime i prezime i odabrat ćemo 5 polaznika koji mogu besplatno pohađati odabrani tečaj.

Ukoliko vas odaberemo, dobit ćete poruku sa poklon kodom sa kojim
ostvarujete pravo na besplatan online tečaj.

Svoj kod možete unijeti na web stranici ITAcademy gdje će dobiti i detaljna uputstva za pohađanje online tečajeva.

Proljetni praznici na Jadranu u hotelima Valamar!

Za ljeto je nekima još prerano, ali dolaskom proljeća i ljepših dana ne znači da ne možemo uhvatiti par dana za proljetni odmor u najbolje ponude u Valamar hotelima diljem jadranske obale (Poreč, Rab, Rabac, Dubrovnik i druge prekrasne destinacije) uz fantastične cijene i popuste za rane rezervacije.