Besplatni online tečajevi za usavršavanje profesionalnih vještina

U suradnji sa kompanijom LINKgroup želimo vam omogućiti besplatne online tečajeve za usavršavanje profesionalnih vještina.

ITAcademy dio je kompanije LINKgroup i ovim tečajevia pruža odličnu priliku onima koji se žele usavršavati i napredovati kako bi postali konkurentniji na tržištu, te svoje akademsko znanje prošire praktičnim vještinama koje su danas neophodne za rad.

U ponudi su besplatni online tečajevi za Word, Excel, PowerPoint, Photoshop i Engleski jezik (razina je prilagođena predznanju polaznika).

Ukoliko želite pohađati neki od navedenih tečajeva pošaljite nam poruku putem našeg Twitter profila sadržaja: Besplatni online tečajevi i Vaše ime i prezime i odabrat ćemo 5 polaznika koji mogu besplatno pohađati odabrani tečaj.

Ukoliko vas odaberemo, dobit ćete poruku sa poklon kodom sa kojim
ostvarujete pravo na besplatan online tečaj.

Svoj kod možete unijeti na web stranici ITAcademy gdje će dobiti i detaljna uputstva za pohađanje online tečajeva.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!