Aquapark Istralandia traži blagajnice, animatore, promotore

Ako želite ljetnu sezonu 2018. godine iskoristiti na najbolji i najzabavniji način, proučite radna mjesta koja nudi aquapark Istralandia i pripremite se za dinamično i veselo ljeto!

Aquapark Istralandia – traži motivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi koje su orijentirane prema gostu. Glavni pokretač razvoja aquaparka Istralandia su ljudi – njihova predanost poslu, motiviranost i spremnost na prilagodbu.

Raditi u aquaparku Istralandia znači raditi u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju u kojem su zadovoljstvo i angažiranost djelatnika najvažnije odrednice poslovne strategije. Ako se vidite u istom svjetlu i mislite da imate ono što je potrebno da biste se pridružili timu aquaparka Istralandia, proučite radna mjesta i prijavite se!

Za sezonu 2018. aquapark Istralandia traži:  blagajnice, bazenske čuvare, spasioce s licencom,  animatore, promotore, djelatnike za rad u fast food-u, djelatnike na održavanju.

Svoj CV šaljite putem emaila na: posao@istralandia.com ili poštom na adresu: Aquapark Istralandia, Ronki 1, 52474 Brtonigla.

www.istralandia.hr

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!