Aquapark Istralandia traži blagajnice, animatore, promotore

Ako želite ljetnu sezonu 2018. godine iskoristiti na najbolji i najzabavniji način, proučite radna mjesta koja nudi aquapark Istralandia i pripremite se za dinamično i veselo ljeto!

Aquapark Istralandia – traži motivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi koje su orijentirane prema gostu. Glavni pokretač razvoja aquaparka Istralandia su ljudi – njihova predanost poslu, motiviranost i spremnost na prilagodbu.

Raditi u aquaparku Istralandia znači raditi u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju u kojem su zadovoljstvo i angažiranost djelatnika najvažnije odrednice poslovne strategije. Ako se vidite u istom svjetlu i mislite da imate ono što je potrebno da biste se pridružili timu aquaparka Istralandia, proučite radna mjesta i prijavite se!

Za sezonu 2018. aquapark Istralandia traži:  blagajnice, bazenske čuvare, spasioce s licencom,  animatore, promotore, djelatnike za rad u fast food-u, djelatnike na održavanju.

Svoj CV šaljite putem emaila na: posao@istralandia.com ili poštom na adresu: Aquapark Istralandia, Ronki 1, 52474 Brtonigla.

www.istralandia.hr

Hit ljetovanja za 2018!

Iako vam se ljeto možda još čini dalekim, međutim nikad nije prerano za planiranje godišnjeg odmora.

U agenciji Kompas.hr za vas su pripremili super destinacije (Jelsa, Vrboska, Biograd na moru, Pag) po super cijenama.

Rezervirajte svoj godišnji odmor već danas!