Aquapark Istralandia traži blagajnice, animatore, promotore

Ako želite ljetnu sezonu 2018. godine iskoristiti na najbolji i najzabavniji način, proučite radna mjesta koja nudi aquapark Istralandia i pripremite se za dinamično i veselo ljeto!

Aquapark Istralandia – traži motivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi koje su orijentirane prema gostu. Glavni pokretač razvoja aquaparka Istralandia su ljudi – njihova predanost poslu, motiviranost i spremnost na prilagodbu.

Raditi u aquaparku Istralandia znači raditi u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju u kojem su zadovoljstvo i angažiranost djelatnika najvažnije odrednice poslovne strategije. Ako se vidite u istom svjetlu i mislite da imate ono što je potrebno da biste se pridružili timu aquaparka Istralandia, proučite radna mjesta i prijavite se!

Za sezonu 2018. aquapark Istralandia traži:  blagajnice, bazenske čuvare, spasioce s licencom,  animatore, promotore, djelatnike za rad u fast food-u, djelatnike na održavanju.

Svoj CV šaljite putem emaila na: posao@istralandia.com ili poštom na adresu: Aquapark Istralandia, Ronki 1, 52474 Brtonigla.

www.istralandia.hr

Novogodišnja fantazija, Spa Hotel Iadera, Punta Skala

U Punta Skali, nedaleko Zadra, Nina, Zatona, u zasigurno jednom od najljepših mjesta za odmor uživajte u luksuzu i opuštajućem mediteranskom stilu odmah uz more, te isprobajte raznovrstan svijet wellnessa u Hotel & Spa Iadera, jednoj od najboljih hrvatskih spa destinacija, za vas su pripremili pravu novogodišnju fantaziju.

Rezervirajte svoje mjesto u Hotel & Spa Iadera!