Advent na otoku sreće, Rabu!

Advent se bliži, a tražite li ove godine neko drugačije iskustvo, provjerite kako izgleda Advent na otoku, na otoku sreće kako vole sebe promovirati na otoku Rabu.

Advent na otoku Rabu počinje već od 1. prosinca, a pruža zabavu za sve generacije i uzraste, od kazališnih predstava, koncerata, bogatu gastronomsku ponudu domaćih specijaliteta, izložbi, jedinstvenog doživljaja klizanja na otočnom klizalištu, motorizane povorke Moto-Mrazova i drugih atrakcija.

Ovaj Advent provedite u opuštenoj atmosferi na otoku sreće, Rabu, a detaljan program Adventa na Rabu pogledajte na web stranicama Turističke zajednica Raba www.rab-visit.com.

Tražite smještaj na otoku Rabu?
Na poluotoku Suha Punta u okruženju borove šume, na iznimno atraktivnom položaju izravno na moru i lijepim kamenitim i šljunčanim plažama pronađite svoju oazu mira u hotelu Carolina.

Uplatite online godišnji odmor karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke i ostvarite popust od 10%!

Turistička agencija Kompas za Vas je pripremila nekoliko aranžmana za odmor na Jadranu (Jelsa, Vrboska, Pag), wellness (Marija Bistrica, Rogaška Slatina, Moravske Toplice) ili zeleno ljeto (Gerlitzen, Matrei, Nassfeld) koje možete uplatiti karticama Mastercard ili Maestro Zagrebačke banke te ostvariti popust od 10%!

Ponuda vrijedi do 30.6. ili za prvih 200 kupaca!