Zagrebačka Dvorišta u Adventskom izdanju!

01 / 12 / 2016
Dvorišta Zagreb, Advent, Croatia

Photo: facebook.com/dvorista.in

Najzabavnije događanje u gradu Zagrebu “Dvorišta” ove godine od 3. – 23. prosinca dočekuju vas i u Adventskom izdanju, Gornji grad, prisna blagdanska atmosfera kao što ste već i navikli i u ljetnim mjesecima.

Dvorišta su otvorena svakim danom od 17:00 do 23:00 sata, na čak pet lokacija poput dvorišta Palače Balbi (Staroslavenski institut) u Demetrovoj 11 ili privatnog dvorišta obitelji Milovac u Opatičkoj 19, zatim atrij Muzeja grada Zagreba u Opatičkoj 20-22, atrij Palače Amadé (Hrvatski prirodoslovni muzej) u Demetrovoj 1 te dvorište Palače Vojković-Oršić-Kulmer-Rauch (Hrvatski povijesni muzej) u Matoševoj 9.

Skrivena u zimskoj idili Gornjega grada, adventski ukrašena, topla, intimna i romantična, natopljena mirisima i okusima zime, cimetom, klinčićima i kuhanim vinom, rakijama i malim slatkim zalogajima, ispunjena zvucima božićnih napjeva i živim svirkama, s puno zabave, dobrih želja i veselja – Dvorišta u blagdanskom izdanju nude sasvim poseban, drukčiji i intiman doživljaj Adventa kakav još niste doživjeli!

Obucite svoje najtoplije čizmice i navucite omiljene vunene rukavice i pratite projekt na www.facebook.com/dvorista.in.

Sveti Nikola donosi vam popuste na najljepša Adventska putovanja!
U Adventskom duhu turistička agencija Kompas za vas je ovih blagdana pripremila popuste na najljepša Adventska putovanja u Beč, Budimpeštu, Rim, London, Bratislavu, Istanbul, Pariz, Opatija, Zadar, Split, Plitvička jezera i brojna druga romantična odredišta po posebnim cijenama i specijalnim popustima za revervacije od 02. – 06. prosinca 2016!Sviđa vam se članak? Podijelite ga s prijateljima